OIC/SMIIC 6:2019 HELAL YEMEK ÜRETİMİ VE SUNUMU STANDARDI EĞİTİMİ
MEYEM Belgelendirme Helal Akreditasyon Kurumu tarafından Personel Belgelendirme Kuruluşu olarak yetkilendirilmiş bir kuruluştur. . Meyem Belgelendirme sahip olduğu resmi akreditasyon yetkisi ile personel belgelendirme ihtiyaçlarınızda sizlerin yanında olmaktan mutluluk duymaktadır. Bildiğiniz gibi 7060 sayılı kanun uyarınca, HAK akreditasyonu kapsamındaki faaliyetler, sadece yetkili belgelendirme kuruluşları tarafından yürütülebilir. Belgelendirme ve bilgi talepleriniz için lütfen Talep Formu doldurunuz.
OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi
OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi, OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardının, genel gerekliliklerini ve standardın temel uygulama ilkelerini ele alan bir eğitimdir. Bu eğitimde helal yemek üretimi ve sunumu sektöründe faaliyet gösteren tesislerin, ürünlerin ve hizmetlerin yönetiminde uygulanacak genel gereksinimler ele alınır. OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi, katılımcılara helal yemek üretimi ve sunumu standartlarına uygun bir sistem kurma, sürdürme ve yönetme konusunda kapsamlı bir anlayış sunar. Helal yemek üretiminde ve sunumunda kalite ve güvenin ön planda olduğu bu eğitim, sektörde faaliyet gösteren profesyonellerin ve işletmelerin helal gıda standartlarına uyumunu sağlamayı hedefler.
Eğitimin Amacı:
OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Eğitimi,katılımcılara helal yemek üretimi ve sunumu standartlarını anlama, uygulama ve yönetme konusunda bilgi sağlamayı amaçlamaktadır, böylece yemek üretimi ve sunumu sektöründeki işletmeler helal standartlara uygun hizmet sunabilirler.
Eğitim Süresi:8 Saat
Eğitim Programı İçeriği;
4. Helal Gıda Kavramları ve Temel İlkeler
• Helal gıdanın tanımı ve önemi.
• İslami prensiplere uygun yemek üretimi ve sunumu gereklilikleri. 5. OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı
• OIC/SMIIC 6:2019 standartlarının genel gereklilikleri.
• OIC/SMIIC 6:2019 standartlarının dokümantasyon gereklilikleri
• Helal yemek üretiminde ve sunumunda uygulanması gereken standartlar. 6. Belgelendirme ve Denetim Süreçleri
• Helal yemek üretimi ve sunumu belgesi almak için gereken süreçler.
• Denetimler ve sürekli uyumluluk sağlama stratejileri.
Sertifika:
Eğitimi başarı ile tamamlayan adaylara MEYEM tarafından eğitim sertifikası düzenlenir.
Eğitim Platformu:
Planlanma içeriğine bağlı olarak yüz yüze, video konferans programı veya video kayıt üzerinden gerçekleştirilir. Daha detaylı bilgi almak için eğitim uzmanımız ile görüşebilirsiniz.
Eğitim Başvurusu:
Eğitime kayıt için sınırlı kontenjan olup, kayıtlar kontenjan dolduğunda kapanacaktır. Bu nedenle lütfen öncelikle eğitim kaydı yapınız. Eğitime kesin kayıt, eğitim ücreti yatırıldığında gerçekleştirilir. Online eğitim kaydı yaptıktan sonra, mutlaka eğitim ücretini aşağıdaki hesap numarasına açıklama bölümüne İsim, Soyisim ve TC kimlik numaranızı yazarak yatırınız.
Helal Akreditasyon Kurumu Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu MEYEM Belgelendirme tarafından belgelendirilmiş firmalara ilişkin sorgulamalarınız için lütfen aşagıdaki bilgileri eksiksiz doldurunuz.