Mesleki Yeterlilik Merkezi Logosu  Türkak Logosu   Helal Akreditasyon Kurumu Logosu  Helal Akreditasyon Kurumu Logosu

OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi

OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi Hakkında Bilgiler
Ana Sayfa Hizmetlerimiz / Eğitim Hizmetleri OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi

OIC/SMIIC 6:2019 HELAL YEMEK ÜRETİMİ VE SUNUMU STANDARDI EĞİTİMİ


OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi
OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi, OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardının, genel gerekliliklerini ve standardın temel uygulama ilkelerini ele alan bir eğitimdir. Bu eğitimde helal yemek üretimi ve sunumu sektöründe faaliyet gösteren tesislerin, ürünlerin ve hizmetlerin yönetiminde uygulanacak genel gereksinimler ele alınır. OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı Eğitimi, katılımcılara helal yemek üretimi ve sunumu standartlarına uygun bir sistem kurma, sürdürme ve yönetme konusunda kapsamlı bir anlayış sunar. Helal yemek üretiminde ve sunumunda kalite ve güvenin ön planda olduğu bu eğitim, sektörde faaliyet gösteren profesyonellerin ve işletmelerin helal gıda standartlarına uyumunu sağlamayı hedefler.

Eğitimin Amacı:
OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Eğitimi,katılımcılara helal yemek üretimi ve sunumu standartlarını anlama, uygulama ve yönetme konusunda bilgi sağlamayı amaçlamaktadır, böylece yemek üretimi ve sunumu sektöründeki işletmeler helal standartlara uygun hizmet sunabilirler.

Eğitim Süresi:8 Saat

Eğitim Programı İçeriği;

4. Helal Gıda Kavramları ve Temel İlkeler
• Helal gıdanın tanımı ve önemi.
• İslami prensiplere uygun yemek üretimi ve sunumu gereklilikleri.
5. OIC/SMIIC 6:2019 Helal Yemek Üretimi ve Sunumu Standardı
• OIC/SMIIC 6:2019 standartlarının genel gereklilikleri.
• OIC/SMIIC 6:2019 standartlarının dokümantasyon gereklilikleri
• Helal yemek üretiminde ve sunumunda uygulanması gereken standartlar.
6. Belgelendirme ve Denetim Süreçleri
• Helal yemek üretimi ve sunumu belgesi almak için gereken süreçler.
• Denetimler ve sürekli uyumluluk sağlama stratejileri.

Sertifika:
Eğitimi başarı ile tamamlayan adaylara MEYEM tarafından eğitim sertifikası düzenlenir.

Eğitim Platformu:
Planlanma içeriğine bağlı olarak yüz yüze, video konferans programı veya video kayıt üzerinden gerçekleştirilir. Daha detaylı bilgi almak için eğitim uzmanımız ile görüşebilirsiniz.

Eğitim Başvurusu:
Eğitime kayıt için sınırlı kontenjan olup, kayıtlar kontenjan dolduğunda kapanacaktır. Bu nedenle lütfen öncelikle eğitim kaydı yapınız. Eğitime kesin kayıt, eğitim ücreti yatırıldığında gerçekleştirilir. Online eğitim kaydı yaptıktan sonra, mutlaka eğitim ücretini aşağıdaki hesap numarasına açıklama bölümüne İsim, Soyisim ve TC kimlik numaranızı yazarak yatırınız.

Eğitim Ücretleri İçin Hesap - IBAN Numaramız:
Ziraat Bankası Yenişehir / Mersin Şubesi Şube Kodu: 2633
Hesap Numarası: 65881161-5005 IBAN: TR 5900 0100 2633 6588 1161 5005

Eğitim tarihlerini görmek ve eğitim kaydınızı yapmak için lütfen başvuru yapınız.

EĞİTİM PLANINI İNCELEYİN VE BAŞVURUN

 

Meyem - Yetkili Mesleki Yeterlilik Merkezi ve Belgelendirme Kuruluşudur